Wie ik ben

Hidden Motor is een bedrijf van Dr. Martijn Veltkamp.

Ik ben een psycholoog met veel ervaring zowel wat betreft het doen van onderzoek, het geven van onderwijs, en het toepassen van psychologie in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Tijdens mijn studententijd aan de Universiteit Leiden werd mijn passie voor de psychologie steeds groter, doordat ik steeds meer in aanraking kwam met fascinerende onderzoeken en mezelf prikkelde om nieuwe vragen te blijven stellen. 

Om mijn nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag te bevredigen heb ik jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan rondom thema's als motivatie, doelen stellen, en het onbewuste. In 2009 promoveerde ik aan de Universiteit Utrecht, en inmiddels heb ik een groot aantal internationale wetenschapplelijke publicaties. Daarnaast heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en weet ik precies hoe theorie om te vormen is naar praktijk.

Ik ben heel gedreven om menselijk gedrag en het mens-zijn te begrijpen, en om mijn ideeeen en ervaringen te delen en toe te passen. Daarom schrijf ik boeken (zie publicaties), geef ik trainingen, workshops en onderwijs, en help ik mensen gedrag te veranderen.

Heb je vragen, of wil je gewoon eens praten? Neem contact op!

Neem contact op

 

Foto: Hester Doove (hesterdoove.com)

 

Contact

Hidden Motor
KvK 70879699
BTW NL002144481B28

0615488404
Luister: podcast over presteren met plezier

Luister: podcast over presteren met plezier

Geplaatst op: 2019-07-04

Uitgebreid interview waarin ik vertel over mentale kant van presteren...

Lees meer Archief
Lezen: identiteit & werkplezier

Lezen: identiteit & werkplezier

Geplaatst op: 2019-07-04

Samen met Jitze Reeder schreef ik onlangs een artikel over identiteit...

Lees meer Archief
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  nrc
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  npo1
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Quest
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  nos
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  ProCycling
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Trouw
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  HIK
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  HP
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  CyclingWeekly
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  npo2
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Grinta
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Standaard
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  eos
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Volkskrant
 • Interviews & werk van Martijn verscheen onder andere in:

  Fiets
nrc npo1 Quest nos ProCycling Trouw HIK HP CyclingWeekly npo2 Grinta Standaard eos Volkskrant Fiets