Gedragsverandering

Wil je op een andere manier trainen of werken, maar lukt het niet om door te zetten? Wil je anders eten of een gezonder leefpatroon? Je anders gedragen in het team? Dat begint allemaal met gedragsverandering. Als jij daar hulp bij kan gebruiken, dan past het Hidden Motor Change Traject bij jou!

Wat is het ChangeTraject?

In het ChangeTraject doorloop je 5 stappen (zie de afbeelding hieronder) in een vaste volgorde, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze je helpen om succesvol je gedrag te veranderen. Het concept is simpel:

5 stappen | 6 gesprekken | 70 dagen

Je ontvangt tijdens het traject 12 opdrachten verdeelt over de 5 stappen, die je helpen effectief je gedrag te veranderen. Je ontvangt bovendien 30 tips waarvan is aangetoond dat ze je helpen succesvol je gedrag te veranderen. En de coach ondersteunt je natuurlijk in het hele proces van je gedragsverandering.

Een overzicht van de 5 stappen vind je hieronder. Interesse? Neem direct contact op!

Interesse? Neem contact op

 

De fases die we doorlopen zijn de volgende:

1: Kies je bestemming & bereik de juiste motivatie – In deze stap staan je doelen centraal, en de motivatie tot verandering. Onderdeel daarvan is ook om te kijken naar prioriteiten; dus niet slechts ‘wat ga je doen’, maar ook ‘wat ga je laten’.

2: Bepaal de mijlpalen & de metgezellen op je route – Een einddoel motiveert, maar ligt vaak ook ver weg. In deze fase kijken we daarom naar concreet meetbare tussenstappen die je helpen je gedragsdoel te halen. Ook kijken we in dit stadium naar de sociale omgeving – wie kunnen je helpen?

3: Aan de slag & maak een omgevingsanalyse – Pas in deze fase ga je actief aan het werk om je gedrag te veranderen, waarvoor je een aantal technieken ontvangt die daarbij kunnen helpen. Bovendien maken we in dit stadium een omgevingsanalyse; omdat je omgeving veel invloed heeft op je gedrag, en je deze vaak kunt inzetten om te veranderen.

4: Doorzetten: analyseer obstakels & kies de juiste omleiding – Wanneer je een aantal weken bezig bent met je nieuwe gedrag ben je goed in staat om de volgende stap te nemen: kijken naar de situaties waarin de verandering gemakkelijker of juist moeilijker is. En op basis daarvan oplossingen te vinden.

5: Van nieuw gedrag naar nieuwe gewoonte – Gedrag is vaak moeilijk te veranderen omdat het een gewoonte is geworden. Dat is daarom precies het doel van deze gedragsinterventie: om je te stimuleren om van je nieuwe gedrag zoveel mogelijk een gewoonte te maken. In deze laatste fase kijken we hoe het nieuwe gedrag het beste in je leven in te bouwen is.

 

 

Contact

Hidden Motor
KvK 70879699
BTW NL192869413B01

0615488404
Tickets Complete Performance Training (CPT) 2019

Tickets Complete Performance Training (CPT) 2019

Geplaatst op: 2018-11-21

Laatste datum dit voorjaar! 11 mei; koop hier je ticket...

Lees meer Archief
Bike Motion Acties

Bike Motion Acties

Geplaatst op: 2019-02-28

Klik hier voor een overzicht van de BikeMotion aanbiedingen!

Lees meer Archief
 • Hidden Motor is kennispartner voor Fiets, en helpt de mentale kracht van fietsers te vergroten

  Fiets
 • EnergyFinder & Hidden Motor helpen teams doelgerichter en met meer energie te werken

  EnergyFinder
 • Hidden Motor biedt samen met SMA een totaalpakket om sporters fysiek & mentaal te verbeteren

  SMA Midden Nederland
 • Hidden Motor partner op gebied van Gedragsverandering

  Behavior Change Group
 • Hidden Motor werkt bij sommige specificieke coachingsvragen samen met Van Waarde coaching

  Van Waarde coaching
Fiets EnergyFinder SMA Midden Nederland Behavior Change Group Van Waarde coaching